Getty Images/nina.be
Volledig scherm
© Getty Images/nina.be

Veganistisch en cannabis in maaltijden: de grootste horecatrends voor 2019

Hoe gezonder en transparanter hoe beter en de ervaring van op restaurant gaan wordt belangrijker dan de maaltijden zelf. TheFork, het platform voor online restaurantreservaties in Europa, werkte samen met Doxa, een internationaal bureau voor marktonderzoek, aan een studie over de trends voor 2019 in de horeca over de hele wereld. Dit zijn volgens hen de 4 belangrijkste trends voor de Belgische markt. 

3 reacties

  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Heer Blanquart, zoals u het schreef kon écht veganisme niet beter uitgelegd worden!
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Jean Blanquart, en het is zo gezond dat de meeste voedingssuplementen moeten bijnemen om te korten te vermijden. Gezond hoor. Vegetariërs, dara kan ik nog inkomen, maar een kip legt een ei, en als dat niet wordt opgegeten blijft dat rotten tot andere dieren (of de kip zelf) het opeten.
  • Jean Blanquart

    5 jaar geleden
    veganisme is geen dieet noch een levensstijl zoals vaak verkeerd wordt geïnterpreteerd, maar de ultieme bevrijdingsbeweging voor alle dieren (mens ingebrepen). Veganisme gaat dus over dierenRECHTEN, niet over diëten, levensstijl of dierenwelzijn.'Plantaardig eten' heeft dus niets met veganisme te maken en wordt dus onterecht ermee gelijkgesteld, wat uiteraard in de kaart speelt van de dierenindustrie.