Belga, Getty
Volledig scherm
© Belga, Getty

Het debat: moeten vliegtickets duurder worden om het milieu te redden? Dit is jullie mening

Zal het duurder maken van vliegtickets het reisgedrag van consumenten wijzigen? En vooral: zal het een positieve impact hebben op het milieu?  Eerst lieten we onze experts aan het woord. Nu is het aan jullie: dit zijn de boeiendste reacties.

180 reacties

  • Jozef Verstraeten

    5 jaar geleden
    Alles is dan ook de schuld van de rijken, volgens velen hier. Ik lees hier dat de rijken niet kunnen verkroppen dat de gewone man kan gaan en staan waar hii wilt, waar ook de rijken naartoe gaan. Word eens volwassen aub.
  • Tom Vandemoortel

    5 jaar geleden
    Belasting betalen is de oplossing voor alles!! Het gezonde boerenverstand in België is onklopbaar. Stelt er zich een probleem, betaal meer belasting en het probleem is weg. Hier kunnen ze toveren..
  • Jeroen Keppens

    5 jaar geleden
    Het moet miljaar gedaan zijn met alles door het werk volk te laten betalen! Dat die touroperators ma eens wa gaan betalen
  • rolle de muylder

    5 jaar geleden
    als het vliegticket te duur is zoek dan de schoonheid van ons eigen land eens op en die is er, ondertussen zorg je voor onze eigen economie i.p.v. de economie van een ander land te spekken
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Een-, twee-, driemaal per jaar het vliegtuig nemen naar de andere kant van Europa of verder om op een terras te gaan zitten, aan een strand of zwembad te liggen, zal enkel nog voor de rijken zijn. Hoe rijker, hoe meer men zal kunnen blijven vervuilen.