Een vrouw drukt op een knopje in de lift.
Volledig scherm
Een vrouw drukt op een knopje in de lift. © thinkstock

Vrouw zit het hele weekend vast in lift werkgever

Een vrouw is maandag gered nadat ze het hele weekend, vanaf vrijdagavond, vastgezeten heeft in de lift van een huis in New York waar ze al 18 jaar lang als schoonmaakster werkt. De vrouw ligt nu in stabiele conditie in het ziekenhuis.

5 reacties

  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Extra overuren en nacht en weekenpremie eisen. En vergeet pijn en smarten niet plus emotionele schade. Zeker in Amerika, kassa kassa !
  • Guy Bevers

    5 jaar geleden
    Extra overuren.
  • Frederik De Coster

    5 jaar geleden
    Op die alarm knoppen van de lift moet je niet al te hard vertrouwen , heb het letterlijk zelf al meegemaakt van iemand die belde vanuit de noodknop op een lift in een bedrijf niet zover van waar ik werk die bij ons terecht kwam ( wij hebben niets met liften te maken ) , dus heb ik mooi die mannen van OTIS mogen bellen om het boeltje daar te gaan redden ...
  • Dirk Bolle

    5 jaar geleden
    Je wilt niet weten hoeveel communicatiesystemen in liften slecht of niet werken. Dat is echt een probleem bij vele liften in België. Onderhoud geven aan een lift en deze fatsoenlijk testen...nee hoor, geen tijd voor, maar de eigenaar betaald er wel voor. Ze wachten wel tot de keuringsdienst er iets van zegt en dan zien ze wel.
  • Dieter Binst

    5 jaar geleden
    Tip: als je alleen in een gebouw bent, neem de lift niet