© AP

"Nieuwe Lewandowski" en Milan knikkeren Napoli en Dries Mertens uit de Coppa Italia

Napoli is er dinsdagavond niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van de Coppa Italia. De ploeg van Rode Duivel Dries Mertens, die rond het uur tussen de lijnen werd gebracht, ging in de kwartfinales met 2-0 de boot in bij AC Milaan.

LEES OOK. Het (nog) onbekende toptalent: de ‘videospits’ en topscorer in Italië die vergeleken wordt met Lewandowski

Napoli liet met Callejon, Hamsik, Ounas en Mertens enkele sterkhouders op de bank. Daar profiteerde de thuisploeg van. Nieuwkomer Piatek (11. en 27.) diende op San Siro de doodsteek toe aan de bezoekers. Ook de invalbeurt van Mertens in minuut 58 mocht niet meer baten. Kansen genoeg voor de bezoekers, maar de efficiëntie voor doel ontbrak. Doelman Donnarumma en het doelkader stonden meermaals in de weg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Ik had een avond als deze al wel verwacht. Ik zei eerder al dat ik er klaar voor was en heb dat laten zien met mijn twee doelpunten, maar dit is pas de start. Ik vond beide doelpunten fraai, omdat ze totaal verschillend waren", reageerde Piatek.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer