© rr

Twee mannen takelen tiener zwaar toe met fietsslot: oogkas op drie plaatsen gebroken

Na een nachtje stappen op 13 oktober 2018 kregen twee broers ruzie op straat met twee andere jongemannen. De ruzie ontaardde in een vechtpartij, waarbij de dader met een fietsslot één van de broers (17) zwaar toetakelde.

jtp

Beelden van de vechtpartij werden dinsdagavond getoond in het opsporingsprogramma Faroek op VTM. De broers waren op 13 oktober rond 4u ’s nachts op weg naar huis, toen ze het in de Van Eycklei aan de stok kregen met twee anderen die hen achterna fietsten.

In de Brialmontlei ontaardde de ruzie in een vechtpartij. Een van de jongemannen haalde uit met een fietsslot en verwondde daarbij de 17-jarige zwaar in het gezicht. Hij brak zijn oogkas op drie plaatsen. De dader en zijn vriend reden daarna weg. Op camerabeelden is te zien hoe ze fietsen op de Belgiëlei en in de Oostenstraat.

De dader heeft een blanke huidskleur en lichtbruin haar. Hij droeg een witte trui, witte sportschoenen en een lichte jeansbroek. Zijn vriend heeft ook een blanke huidskleur en fel blond haar. Hij draagt een donkergrijze jeans, een zwarte trui en een zwarte bomberjas.

Alle tips zijn welkom op het gratis nummer 0800.30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu. De twee kunnen zich uiteraard ook zelf melden.

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER