Iljo Keisse bood publiekelijk zijn excuses aan voor de flauwe grap, maar dat mocht niet baten.
Volledig scherm
Iljo Keisse bood publiekelijk zijn excuses aan voor de flauwe grap, maar dat mocht niet baten. © Photo News

Iljo Keisse uit Ronde van San Juan gezet

Ronde van San JuanIljo Keisse betaalt zijn flauwe grap met een Argentijnse vrouw, afgelopen vrijdag op een terras in de hoofdstraat van San Juan, cash. De 36-jarige renner van Deceuninck-Quick.Step is door de organisatie uit de wedstrijd gezet.

154 reacties

  • Astrid Belliot

    5 jaar geleden
    Een beetje nuance zou helpen in deze zaak. Hij mocht dit niet doen! maar daarvoor is het fenomeen ‘verontschulding’ er. Als wij mensen iets verkeerd doen, moeten wij de mogelijkheid hebben om sorry te zeggen (dat deed hij publiekelijk) Wat voor waarde heeft een verontschuldiging met verbeterd inzicht dan?
  • Mien Miegielsen

    5 jaar geleden
    Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten !!! Mannen moeten hun kinderlijk gedrag eens gaan beheersen :-) Dit is wel een #metoo# verhaal
  • Evelyne JACQUES

    5 jaar geleden
    En hoe moet dat voor zijn vrouw voelen? Mocht mijn man zoiets doen, dan zou ik hem niet meer willen! Hij heeft niet enkel die dienster diep beledigd, maar ook zijn eigen vrouw. En wat moeten zijn kinderen wel denken van hun papa? Wat een respectloos gedrag! Zijn uitsluiting heeft hij dubbel en dik verdiend. Hij moet zich maar leren beheersen.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Het is verkeerd van Keisse en hij heeft zich daar dan ook uitdrukkelijk voor geëxcuseerd. Iedere straf of schorsing is dan ook van de pot gerukt. In de Ronde van Vlaanderen 2013 kneep Sagan zelfs in de billen van een podiummeisje. Moest men die dan ook diskwalificeren?
  • Herwig Laenen

    5 jaar geleden
    Boys will be boys. Inderdaad. Ik ben ook een man en heb nog nooit van mijn leven een vrouw beledigd. Een man doet dat niet, of het moet een onbeschofterik zijn. En met onbeschofteriken wil ik niet geassocieerd worden.