Philip Cracco
Volledig scherm
Philip Cracco © BELGAIMAGE

Discrimineert Philip Cracco mannen in zijn nieuw interimkantoor? “Wij willen gewoon clichédenken doorbreken”

ShowbizzDe flamboyante zakenman Philip Cracco (55) doet weer van zich spreken. Zijn nieuwe interimkantoor richt zich exclusief en heel zichtbaar op vrouwen, volgens hem ‘om hen een kans te geven in typische mannenberoepen.’ Experts menen echter dat Philip de antidiscriminatiewet overtreedt.

9 reacties

  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    Discriminatie ontstaat enkel door isoleren mensen van hetzelfde geslacht.
  • Benny De Swert

    5 jaar geleden
    Positieve discriminatie is nog steeds discriminatie. Er is altijd een positieve en negatieve kant aan discriminatie. Hangt er gewoon vanaf van welke kant je kijkt.
  • Rudy Van der Steen

    5 jaar geleden
    Altijd gezever dat vrouwen te weinig kansen krijgen, gediscrimineerd worden, op de tweede plaats komen, percentage gewijs niet in balans zijn met het mannelijke geslacht op 'job' gebied, enz.. En nu is het weer gezeik.. Komaan, echt..!!?? Voor diegenen die het nog niet wisten... Er zijn nog tal van andere interim bureaus.. Manmanman, in WA veur ne wereld leve wij..
  • Erik Moens

    5 jaar geleden
    "Clichédenken doorbreken”?? Zie die poster achter die vent op de foto. Eerder platte commerce dan "clichédenken doorbreken" lijkt mij.
  • Claude Van Isterdael

    5 jaar geleden
    Dat arrogant ventje doet alles om in de belangstelling te staan, is het niet de zoveelste verzoening met zijn Aïsha dan is het met zijn nieuw bedrijf....