Guy Verhofstadt.
Volledig scherm
Guy Verhofstadt. © AP

Verhofstadt kijkt naar Londen voor akkoord over intense samenwerking

Het is nu aan Londen om partij-overschrijdend aan een voorstel te werken waarmee premier Theresa May naar Brussel kan trekken om een diepe samenwerking met de Europese Unie te bewerkstelligen. Dat heeft Guy Verhofstadt, die de brexitwerkgroep van het Europees parlement leidt, verklaard in De Ochtend. Voor de liberale fractieleider blijft eind maart de streefdatum voor de brexit.

18 reacties

  • edgard gielis

    5 jaar geleden
    dat komt niet goed hij heeft de bedrijven in belgie rijk gemaakt veel verkocht aan het buitenland en het werkvolk gepluimd als hij premier was en waar zijn nu de bedrijven weg hij heeft van belgie een puinhoop gemaakt en dan vertrokken
  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    Dyessens verhofstad doet wat zijn baas hem opdraagd. Die baas is er alleen maar op uit om de mens te knoeten en te verdelgen. Hij zal nog veel kapot krijgen maar zijn rijk is bijna uit en dat weet hij zelf ook
  • rudy beernaert

    5 jaar geleden
    Heb persoonlijk een Brit gehoord over de brexit, hij zei we gaan uit Europa wegens niet democratisch,en de steeds groeiende dictatuur,ze zijn het opleggen van regeltjes meer dan beu.
  • oscar Bauters

    5 jaar geleden
    Zet hem uit de deze functie hij heeft nog niet veel betekend zowel in België als nu in Europa. Voor het enigste waar hij wel goed in is waar deze het geld moet halen om zijn portefeuille aan te dikken. Zie gemeenteraat Gent heeft hij nu al twee keer de gemeenteraad verlaten met het gezegde laat mij weten als de stemmingen cruciaal zijn maar de vergoedingen zijn binnen hij is aanwezig geweest.
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Ik begin nu te begrijpen waarom de brexit niet lukt. Dus dit is de voorzitter van de brexitwerkgroep.