AFP
Volledig scherm
© AFP

Britse kranten verdeeld over nieuwe ontwikkeling in brexit: overwinning voor May of niet?

BuitenlandZijn de gebeurtenissen in het Britse Lagerhuis van gisteravond een overwinning voor premier Theresa May en haar deal of niet? De Britse kranten zijn het er niet eens over. 

8 reacties

  • walter de munter

    5 jaar geleden
    De vertoning in het Britse Parlement,..... om je een kriek te lachen.
  • Jan Jansens

    5 jaar geleden
    Ze heeft net niks bereikt en ze gaat gewoon tegen een muur lopen.
  • wesley netnem

    5 jaar geleden
    Het moet maar eens Gedaan zijn met naar de Britten hun pijpen te dansen ! Europa mag Geen Haar toegeven , de Britten wouden weg awel dat ze dan Hunne plan maar trekken ! Enkel de voordelen en Geen lasten dat wordt nergens aanvaard !!
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    De hele Brexit is belachelijk. Zie ze daar maar zitten. Ze hebben totaal geen besef wat voor een hoop geld verspild wordt door al die reizen, onderhandelingen en andere zaken. De kosten voor de Brexit zijn hoog voor de UK en voor de EU. Ons geld wordt gewoon verspilt en weg gegooid omdat een paar Engelse heethoofden het volk op gejut hebben en belogen. Van hen hoor je niets meer. Geld voor de burger is er niet, voor zulke politieke spelletjes is er geld genoeg.
  • Hans Witte

    5 jaar geleden
    Ze gaan uit de EU. Dan is er een grens tussen Ierland en Noord-Ierland. Punt uit. 't Is het één of het ander, niet een beetje van alles.