Hendrik Vuye.
Volledig scherm
Hendrik Vuye. © BELGA

“N-VA beloofde Hendrik Vuye tijdens etentje topbenoeming als hij niet opkomt met eigen lijst”, minister Weyts ontkent: “Indianenverhaal”

Vlaams N-VA-minister Ben Weyts heeft Kamerlid Hendrik Vuye een mooie benoeming beloofd op voorwaarde dat hij op 26 mei niet deelneemt aan de verkiezingen met een eigen lijst. Dat schrijft het weekblad Knack. De voormalige N-VA’er Vuye zou het aanbod geweigerd hebben. Minister Weyts ontkent ten stelligste.

14 reacties

  • Geert Slootmans

    5 jaar geleden
    @Geert Verschelde. Je hebt er daarentegen geen enkel probleem mee om de jongeren en toekomstige generaties met enorme schade op te zadelen. Zolang jij en je vriendjes maar verder op de poef kunnen genieten. Apres nous ...
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Daarom ging de Wever in zee met de socialisten Jokke vanaeken voor het bestendigen van de macht Welke partij deed alweer het grootste kiezersbedrog in Antwerpen ? onze burgemeester en Jokke weet dat ze boter op hun hoofd hebben de socialisten zoals er veel zijn maar dat ze wel de bezielers waren van onze sociale zekerheid Je kan misschien was sociale geschiedenis lezen eventueel
  • censor

    5 jaar geleden
    Ik ben geneigd Vuye te geloven...Weyts komt te pas en te onpas met ideetjes naar voor, die onuitvoerbaar zijn, maar komt toch in beeld, systeem Peeters zeg maar. Wat heeft Vuye te verliezen ...ik bekijk hem als een verstandig man, die door de NVA bij het vuilnis werd gezet.
  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    De fanclub van NV-A ziet in dat deze partij meer dan nodig zal zijn om ons, Vlamingen, te beschermen tegen groen. Groen die ons zou willen uitmelken om de klimaatwijziging te betalen.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Als het over de NVA gaat, is Knack even betrouwbaar als Bjorn Soenens over Trump. Wat Knack hier beweert, is echt absurdistan. Bij de NVA weten ze dat Wouters en Vuye politiek uitgeteld zullen zijn na 26 mei. Ze hebben geen budget voor een deftige kiescampagne, en dus halen ze in de verste verte de kiesdrempel niet. En dus is er geen enkele reden voor de NVA om wat dan ook toe te geven.