Loeki de leeuw is terug!
Volledig scherm
Loeki de leeuw is terug! © ANP

Nederlanders halen slag thuis: Loeki de Leeuw vandaag al terug op televisie

TVLoeki de Leeuw keert woensdagavond eenmalig terug op televisie. De STER heeft een bericht daarover van het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op! bevestigd. Het iconische leeuwtje zal voor het eerst in vijftien jaar weer te zien zijn in een filmpje van een minuut in het STER-blok vóór het Journaal van 8 uur op NPO 1.

4 reacties

  • ISABEL FRANCOIS

    5 jaar geleden
    Asjemenou,ik ga zeker kijken.Ben geboren in 1972 en Loeki en dat muisje is echte nostalgie.Loeki voortaan ook in België en ik kijk naar elke reclame!
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Met die Loekifilmpjes zou er veel minder weggezapt of reclame doorgespoeld worden. Maarja die filmpjes kosten geld en alles moet zo goedkoop mogelijk volgens economen (die wel duur betaald willen worden).
  • Thomas Van Der Linden

    5 jaar geleden
    Super! Vanavond kijk ik naar de Nederlandse posten om mijn jeugdvriend Loeki terug te zien. Voor 1 keer wil ik naar de reclame blijven kijken en zap niet weg.
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    Zou hier ook moeten, de reclame is zo saai dat het wel wat animatie kan gebruiken. Loeki is daar een mooi voorbeeld van alsook die mannetjes in de Duitse tv reclame.