Google Maps
Volledig scherm
© Google Maps

Politie vindt vrouw (73) die al twee maanden dood ligt in flat en kat blijkt haar deels te hebben opgegeten

BinnenlandDe politie heeft een lugubere ontdekking gedaan in een flat in de Waalse gemeente Marcinelle (Henegouwen). Agenten vonden er de resten van de 73-jarige bewoonster Jacqueline Vandendaele. En haar kat bleek intussen een deel van haar lichaam opgegeten te hebben.

25 reacties

  • Seppe Versaevel

    5 jaar geleden
    rust zacht
  • Pierre van Damme

    5 jaar geleden
    dit moet verschrikkelijk zijn ,alleen te moeten sterven.de maatschappij is voledig op zichzelf gekeerd,arme mevrouw rust zacht in vrede.
  • Liliane Coeckx

    5 jaar geleden
    Zal nog veel meer gebeuren ieder leeft in zijn eigen cocon. Vroeger kende iedereen in de straat elkaar. Nu weten ze u alleen nog wonen om tombola lotjes te verkopen.
  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    De vereenzaming van oudere mensen neemt zienderogen toe … de onverschilligheid van buren en familieleden evenzeer. Het is ronduit erg bedroevend te moeten vaststellen dat mensen in dergelijke omstandigheden sterven in de grootste eenzaamheid, zonder dat ook maar iemand zich bekommert om het lot va een medemens. Is dit de samenleving waarvan we nog kunnen dromen ?
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Dit is ook een van de vele tinten van grijs. Sociaal ben je als alleenstaande en alleenwonende zonder familie aan je lot overgelaten. Niemand die eens komt kijken of je er nog bent. Is het niet schrijnend dat niemand eens komt kijken of je er nog bent, of je ziek bent, hulp nodig hebt?