Patrick Lefevere.
Volledig scherm
Patrick Lefevere. © BELGA

Patrick Lefevere bijzonder boos na uitsluiting van Iljo Keisse: “Als het van mij afhing, stapte de ploeg collectief uit de Ronde van San Juan”

51 reacties

  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Dus als het van u afhing zou je quick step collectief belachelijk maken voor gans de wereld? Alleen in vlaanderen dit. Sorry man hij liet een erg suggestieve foto optekenen en moet maar op de blaren zitten. Dat die jongen een goede inborst heeft daar twijfel ik en met mij velen niet aan, maar ge gaat ook geen slechte grappen vertellen op pakweg de herdenkingsplechtigheid van den groten oorlog. There's done and there's not done dude.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Walter De Vuyst jij kent het reglement wel ? ik zou toch maar eens nakijken, want wat Keisse deed was niet echt met duidelijk opzet te noemen om ze belachelijk te maken. De hoek van waaruit de foto is genomen maakt het erger dan het was. De beslissing va nde UCI is niet genomen om basis van het reglement zelf maar op basis van een morele keuze in het zog van de metoo hype, natte vingerwerk dus.
  • Martens Jan

    5 jaar geleden
    Iljo, Iljo, Iljo, mijn steun heb je!was een grapje jongens! Wat overserieuze bekrompen wereld toch.... ! Ik lees prachtige verhalen dat je Remco vreed goed begeleidt in de koers, goed bezig Iljo!!!
  • Walter De Vuyst

    5 jaar geleden
    Iljo Keisse heeft zijn fout toegegeven en dat siert hem .De uitzetting is een strenge maatregel maar een volkomen correcte beslissing . Patrick Lefevere kent blijkbaar niets van het UCI reglement en moet zijn mond leren houden .
  • Jean Van rompaey

    5 jaar geleden
    @Mike Milan, als je zo iets doet op je eigen foto's akkoord, leuk maar dit was een foto gemaakt voor een fan en of zij graag zo vereeuwigd wou worden is maar de vraag.