Meester Vincent Lurquin ontdekte de diefstal gisterenavond toen hij terugkwam van het assisenhof in Brussel. Inzet: hoofdbeschuldigde Mehdi Nemmouche.
Volledig scherm
Meester Vincent Lurquin ontdekte de diefstal gisterenavond toen hij terugkwam van het assisenhof in Brussel. Inzet: hoofdbeschuldigde Mehdi Nemmouche. © AFP, Belga

Dossier van Mehdi Nemmouche gestolen uit advocatenkantoor, dieven laten baseballknuppel en valse kalasjnikov achter

Onbekenden hebben gisteren uit het kabinet van advocaat Vincent Lurquin een deel van het dossier rond de aanslag op het Joods Museum van België gestolen. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De dieven gingen er ook vandoor met een laptop van de advocaat en een tweede dossier. Op zijn bureau lieten de dieven een baseballknuppel en een replica van een kalasjnikov achter.

18 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    En de advocaat weet ook van niks? Verdiensten via een achterdeurtje ? Ze noemen die kerels niet voor niks baliekluivers .
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Zolang het parket volzit met politieke vriendjes en onbekwame benoemingen ,en dat echt bekwame mensen geen kans krijgen, zal er in België niks veranderen.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Wélke bewijzen of proces zijn er nog nodig als je dat crapuul op BEELD hebt en de hele wereld deze terrorist heeft bezig gezien????Is zelfs dát niet genoeg meer??En op klaarlichte dag aan een roostertje inkruipen om dossiers te stelen en niemand ziet dat? Wie maak je dat nog wijs?! Eruit met dat terroristengebroed!
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Er gebeuren rare, goed georganiseerde acties in de dossiers van die "onschuldigen".
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    valt het niet op mijn mede burgers,steeds als het om noordafrikanen gaat verdwijnt er vanalles,ik vraag me af of het niet beter zou zijn alle dossier op te bergen in het koninklijk paleis in laken ,daar moet toch wel een kamer leegstaan nu,en in ieder geval het wordt bewaakt al is het maar door een of enkele soldaatjes,maar dat kan niet dan kunnen ze zeker niet meer stelen die advocaten rechters en criminelen