Malaysia Goodson (22) en haar dochtertje Rhylee (1).
Volledig scherm
Malaysia Goodson (22) en haar dochtertje Rhylee (1). © Getty Images/iStockphoto/GoFundMe

Jonge mama (22) valt van trap metrostation terwijl ze kinderwagen met dochtertje draagt en sterft

De 22-jarige Malaysia Goodson is wellicht gestruikeld toen ze de kinderwagen met haar dochtertje van één jaar naar beneden probeerde te dragen op de trap van een metrostation in New York. Ze kwam ongelukkig ten val en stierf. Haar dochtertje, Rhylee, overleefde het tragische ongeluk wel.

3 reacties

  • Caroline Bex

    5 jaar geleden
    Schandalig hoe weinig de metrostations aangepast zijn aan mindervaliden en ouders met een kinderwagen. Niet enkel in New York, maar ook in Londen en zelfs hier is het sukkelen om met een buggy de metro binnen te kunnen gaan...
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Er moeten eerst doden vallen voor er iets aan gedaan wordt. 2 roltrappen plaatsen maar allebei naar boven, waarom niet eentje andersom laten rollen? 2 tegelijk in dezelfde richting heeft geen nut.
  • Wanda Helsen

    5 jaar geleden
    Het is in Antwerpen met die paar stations die we hebben echt niet beter. Zie hier ook vaak moeders halsbrekende toeren uithalen wegens gebrek aan roltrappen en of lift. Als ik kan help ik, maar kan dat niet altijd en heel vaak helpt niemand ze. In station Groenplaats zit heel de dag een man van de lijn al jarenlang in een glazen hokje, waarom? Ik zou het niet weten, kunnen ze deze persoon niet inzetten om mensen te helpen?