Malika El Aroud.
Volledig scherm
Malika El Aroud. © BELGA

“Zwarte weduwe van de jihad” vangt bot: beroep tegen uitwijzing naar Marokko verworpen

De Raad voor Vreemdelingenbetwistingen (RVV) heeft het beroep verworpen van Malika El Aroud, die is veroordeeld voor terroristische activiteiten en die haar Belgische nationaliteit is ontnomen. De zogenaamde “zwarte weduwe van de jihad” wordt uitgesloten van het statuut van vluchteling en van internationale bescherming, zo besliste de RVV.

10 reacties

  • Erwin Gielen

    5 jaar geleden
    Ik werk met meer dan 30 nationaliteiten. De meeste daarvan zijn blij dat ze in dit land kunnen en mogen werken. Gevallen als deze mevrouw verpesten de reputatie van heel wat inwijkelingen die hier wel aanpassen en werken. Daarom haar direct zonder pardon alle financiele steun afnemen, het vliegtuig in duwen en terug naar afzender. Of ze haar daar willen of niet is haar probleem. Desgewenst blijft ze maar in de transitzone van een luchthaven plakken. Dan heeft ze terecht reden van klagen.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    En nu hop de vlieger op en weg ermee! En doe dit nu eens eindelijk vlugger!!!
  • dirk inghels

    5 jaar geleden
    Dirk inghels , zo moet het Moordenaars moeten hun nationaliteit van Belg afgeven en terug naar het land van herkomst gestuurd worden en niet op onze kosten blijven hier leven ook niet in de Bak
  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Juist zoals die Memouche, die willen ze ook niet terug. Voor mijn part mogen ze allemaal terug naar ginder, liefst zo rap mogelijk, en ze mogen ineens hun moskeeën meenemen ook !!!
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    Verleden week weigerde Marokko al een zware crimineel die nu vrij terug rond loopt in Belgie . Dit zou wel eens navolging kunnen krijgen . Marakech akkoord heeft al bewezen dat het waardeloos is als het hier om gaat .