Facebook-CEO Mark Zuckerberg.
Volledig scherm
Facebook-CEO Mark Zuckerberg. © AP

Ondanks alle schandalen: Facebook blijft flink groeien

Facebook blijft flink groeien, ondanks de privacyschandalen waarmee het socialemediabedrijf te maken heeft. Volgens topman Mark Zuckerberg is de manier waarop het bedrijf wordt gerund “fundamenteel veranderd'', waardoor Facebook zich nu beter kan concentreren op de grootste sociale problemen. Ook wordt nog steeds stevig geïnvesteerd.

18 reacties

  • Hugo Bavré

    5 jaar geleden
    Naïviteit ten top. Mensen willen bedrogen worden. De politici en de wetgeving laten de burgers in de steek. Door de nieuwe privacywet levert worden de burgers overgeleverd aan het controlekapitalisme.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Op Facebook zet je wat je zelf kwijt wil. Ik heb vrienden teruggevonden die ik 40 jaar niet meer gezien of gehoord heb en een fantastische jeugd mee heb gehad.
  • Artuur Lemmens

    5 jaar geleden
    ik hoor evenwel toch wel andere klokken luiden, en zeker bij de jeugd die helemaal niets meer van facebook moeten hebben. Alle, nen account, maar niet om echt te gebruiken.
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Veel fakebook-accounts zijn fake. Kwestie van de reclame inkomsten te doen stijgen. Je kan een gans leger Chinezen inhuren om de valse accounts te beheren. De bedrijven die reclame maken via facebook geraken zo sneller van hun geld verlost. Ik ben wel benieuwd hoeveel data dat bedrijf van mij heeft, zelfs al heb ik geen account en gebruik ik allerhande blokkers.
  • Jesus Lemur

    5 jaar geleden
    Facebook was veel geld aan het verliezen, nu er terug een investeerder geinvesteerd heeft, blijft facebook groeien. Het zou mooi zijn als jullie ook andere bedrijven "helpen" door te beweren dat er alsmaar groei is, terwijl dit niet het geval is.