Julian Alaphilippe, Valerio Conti en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Julian Alaphilippe, Valerio Conti en Remco Evenepoel. © Photo News

Alaphilippe en co krijgen elk 438 euro boete van UCI

Het niet opdagen voor de podiumceremonie van de vierde etappe in de Ronde van San Juan breekt leider Julian Alaphilippe, beste jongere Remco Evenepoel, Alvaro José Hodeg (derde in de rit) en hun ploegleider Davide Bramati bij Deceuninck-Quick.Step financieel zuur op. 

17 reacties

  • maurits sanders

    5 jaar geleden
    UCI is niet correct Sagan slaagt op bil vrouw en kreeg niets nu weer een boete en vergeten Froome schandaal
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    UCI, is dat dezelfde instelling welke een erg zwak figuur sloeg in de aanloop naar de Tour voor wat betreft het Froome-dopingverhaal? En dan nu plots tegen een kleine Belg zo viriel in de sancties. Wat een bende.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Wat ik niet snap in de hele zaak is dat de politie de zaak seponeert. En dat de UCI dan zelf eens politie en rechter gaat spelen. Staat de UCI dan boven de rechtsmacht van Argentinië? Dan hebben ze wel heel erg veel vrij spel.
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Groot gelijk jongens, dat is een statement maken ! Maar eerlijk had ik liever gezien dat er om de vijf km iemand had opgegeven met "pijn aan de knie". Niet laten sollen met jullie, Sky is daar bvb ook niet aanwezig dus is het maar een kermiskoers.
  • Christiaan van Mansfeld

    5 jaar geleden
    Ik begrijp de reacties hier niet zo goed. Zo zijn de regels van dit spel en zo moet je ze volgen. Maar nee hoor, de Belgische eer is gekrenkt dus mag je zelf de regels stellen. Triest.