Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onur Kaya tussen vreugde en ontgoocheling: “Gebrek aan empathie bij ref kost me bekerfinale”

Belgisch voetbalBlij, maar nu ook weer niet euforisch: zo voelt Onur Kaya zich nadat KV Mechelen zich dinsdag plaatste voor de bekerfinale. De 32-jarige spelmaker van Malinwa zal op 1 mei namelijk zelf geelgeschorst moeten toekijken. “Ik had op iets meer empathie van de scheidsrechter gehoopt.”

11 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Kaya is gewoon een heel goede speler ! Had Essevee hem nu nog gehad stonden ze zeker niet op de plaats in het klassement waar ze nu staan en zeker niet hadden ze ook Bossut vervangen !
  • Dries Marc

    5 jaar geleden
    De ref heeft gelijk deze mannen moeten begrijpen dat de scheidrechters bijna nooit op hun beslissingen terug komen maar ze proberen deze mensen die een hondejob hebben te intimideren zodat ze andere dingen niet meer durven fluiten.Een gele kaart zou 1 wedstrijd schorsing moeten zijn dan zal voetbal teminste fair verlopen.
  • Dirk Adriansens

    5 jaar geleden
    En maar zwujgen over de 2 afgekeurde goals van Union!! Wie is hier benadeeld? En wanneer eindelijk uitspraak over “ de bestelde keuken”??
  • Kevin Van Geystelen

    5 jaar geleden
    Denkt een speler nu echt dat een ref van alle spelers gaat kijken of ze geschorst zijn bij een volgende gele kaart ? Ik denk dat hun taak al moeilijk genoeg is als ze hier ook rekening mee zouden houden
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    Ja, we hebben Lambrechts gisteravond weer bezig gezien. Ook daar is hij wreed door de mand gevallen. Iemand beschermt da manneke, maar wie ? Zonder invloed van deze ref kwam Gent, ondanks de vele corners, nooit terug .