Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

‘s Morgens citroenwater drinken is helemaal niet zo gezond als je denkt

Misschien zijn het de citroenen, misschien is het het water. Wat de reden ook mag zijn: citroenwater is hip in de wellnesswereld. Het geeft je metabolisme een boost, je valt ervan af en het ontgift je lichaam, toch? Blijkbaar niet, meer zelfs, het drankje doet soms meer kwaad dan goed.

5 reacties

  • Maria Heylen

    4 jaar geleden
    Ik drink geen citroenwater, in de loop van de namiddag eet ik een citroen, zoals anderen een sinaasappel
  • Bix Froefel

    5 jaar geleden
    En wat ondersteunt de lever en nieren? Wat weekt gal- en nierstenen? Juist ja, citroen. Wondermiddel dat nierstenen oplost!
  • chantal bruyneel

    5 jaar geleden
    Ach,het griepseizoen is er en dan alles wat goed is onderuithalen om zo de farma te financieren.Neen mij niet gezien.....
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Er zijn 2 grote vervaardigers van vit. C ,namelijk DSM in het V.K. en China en dan weet je het wel . Vitamine C neem je uit groenten en fruit en citroen gebruik ik als smaakmaker bij het stoven van witloof en andere groenten -stoofpotjes .Eerst schillen met dun schilder .
  • El Stavio

    5 jaar geleden
    Allez vooruit..ze zijn weer hier met hun onderzoeken..Wat moeten we dan doen?Elke ochtend een lekkere synthetische vitamine C pil inslikken zodat het de farmaffia ten goede komt zoals steeds?De mensen zijn die 'dat is niet goed en dat mag niet meer' regeltjes kotsbeu zeg ik.En daarvoor hoef ik geen onderzoeken te doen.