© BFM

Ladingverlies op kruispunt in Beerse zorgt voor zware verkeershinder in omgeving

Op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Gierleseweg in Beerse heeft een vrachtwagen donderdagochtend een deel van zijn lading verloren. Dat leidt al enkele uren toch grote verkeersproblemen in de ruime omgeving.

JaTi/BVDL

“Het verkeer op de Gierleseweg is helemaal vastgelopen en zelfs op de snelweg staan voertuigen die de uitrit Beerse willen nemen, op dit moment stil”, meldde de Politie Regio Turnhout rond 8.30 uur. “Daarom vraagt de politie om de E34-snelweg te verlaten in Turnhout-West of in Lille en niet langer de uitrit Beerse te gebruiken.”

“De brandweer is op dit moment bezig met de opruimingswerken, die vermoedelijk nog even zullen duren”, klinkt het. “Zij doen al het mogelijke om het wegdek zo snel mogelijk vrij te maken. Nadien zal de firma Infrax de riolering reinigen. De firma DCA voorziet de wegen opnieuw van strooizout om rijm- en ijsplekken te vermijden.

Aquafin heeft laten weten dat de kwaliteit van het drinkwater niet in gevaar komt. Er is dus geen gevaar voor de volksgezondheid.

© bvdl

© bvdl

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER