Vervelend, maar de parlementsleden moeten verder werken aan wetgeving voor de brexit.
Volledig scherm
Vervelend, maar de parlementsleden moeten verder werken aan wetgeving voor de brexit. © REUTERS

Vakantie van Britse parlementariërs op laatste moment geschrapt door brexitchaos

BrexitOm de politieke brexitchaos te bezweren, gaat een korte vakantie van Britse parlementsleden in februari niet door. De leden van het Lagerhuis hadden eigenlijk vrij vanaf vrijdag 15 februari tot maandag 25 februari.

3 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Noord Ierland is een deel van Ierland en wordt nu gekoloniseerd door het UK. Kolonisatie is niet meer van deze tijd dus samensmelten van Noord ierland met Republiek Ierland en het grensprobleem is automatisch opgelost. En de Engelsen zitten dan ook veilig en geïsoleerd op hun eiland tenzij schotland en wales zich beginnen te roeren omdat ze wel bij de EU willen blijven
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Ze hadden 24 maanden tijd. 22 daarvan hebben ze niets gedaan, dus moet al het werk nu op 2 maanden gedaan worden. Indien ze vroeger begonnen waren hadden ze nu carnaval kunnen vieren op nog een laatste keer op skivakantie kunnen gaan in het Europa waar ze deel van uitmaakten.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Komt geen Brexit, ze kunnen het niet. Het falen van politieke onkunde is steeds duidelijk als er moeilijke zaken op tafel komen. In België is het al niet anders.