© Photo News

Langverwachte aanwinst van Anderlecht komt uit Engeland: flankaanvaller Yannick Bolasie op weg naar Brussel

Het topoverleg is afgelopen. De Anderlecht-top met Michael Verschueren, Frank Arnesen, coach Fred Rutten en assistent-manager Johan Plancke zat tot 15u te eten en te overleggen in het Italiaans restaurant La Bella Vita in Neerpede. Ze stapten met een grote glimlach buiten, want de langverwachte aanwinst is onderweg.

jug, kvu

Het zou gaan om Yannick Bolasie (29). Dat is geen spits, maar een polyvalente flankaanvaller die eerder dit seizoen door Everton werd uitgeleend aan Aston Villa in de Championship. Daar deed hij mee in 21 matchen - 9 basisplaatsen - en was hij goed voor 2 goals en 5 assists. Anderlecht is van plan om hem voor zes maanden te huren. Het RSCA-bestuur wilde de deal wel nog niet bevestigen.

Bolasie ging eind vorig jaar nog de (voetbal)wereld rond met een weergaloze dribbel waarbij hij, ingesloten in een hoek van het veld, twee verdedigers te kijken zette.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. TRANSFER DEADLINE DAY LIVE. Wat gebeurt er op de laatste dag van de wintermercato?

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer