Twitter Michael Verschueren
Volledig scherm
© Twitter Michael Verschueren

Op voorspraak van Romelu Lukaku: Anderlecht huurt Yannick Bolasie van Everton

AnderlechtGeen spits, maar een winger. Anderlecht heeft in extremis Yannick Bolasie (29) van Everton gehaald. Hij komt over op huurbasis.

35 reacties

  • Quinten Verbist

    5 jaar geleden
    Wie iets van voetbal kent weet dat dit een goeie speler is veel te goed voor de Belgische competitie ge zult wel zien spektakelspeler was zelf een favorietje van mij in de tijd bij crystal Palace topper was heel verrast dat Anderlecht dit soort speler kan halen maar heel content
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    dus een speler die 50 wedstrijden bij Sturm Graz heeft gespeeld en 1 die voor het winterseizoen 21 wedstrijden voor Aston Villa heeft gespeeld zijn flop aankopen. en ook 2 spelers die alles willen geven om international te blijven zijn wel degelijk goede transferts voor de Belgische competitie. mensen die anders beweren zijn er die er schrik van hebben. vroeger haalde ze geblesseerde spelers nu halen ze fitte spelers dat is het verschil.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Denk je dat Dirk Vuystens? Belgische ploeg verliest in EL kansloos tegen tweedeklasser in Engeland, nog niet zo lang geleden.
  • Dirk Vuystens

    5 jaar geleden
    Spelers die uit Engeland weg moeten/willen, daar ga je in de jupkesleague ook niets mee kunnen aanvangen. Maar misschien is dit een uitzondering. Ik denk het niet.
  • Allard Emile

    5 jaar geleden
    Marc Castermans, geen probleem, Brugge gaat voor de bijl in Brussel en ik zie Anderlecht niet kansloos op Sclessin. Antwerp blijft een moeilijke verplaatsing. En de andere PO1 kandidaten moeten ook alles winnen hé!