© Koen Vandebroek

© Koen Vandebroek

© Koen Vandebroek

© Koen Vandebroek

© Koen Vandebroek

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Toneelgezelschap Klimop Diepenbeek speelt 'Spionnen'

Met 'Spionnen' brengt toneelgezelschap Klimop dit jaar weer een steengoede komedie, met maar liefst dertien spelers op de scène!

Koen Vandebroek

Het verhaal speelt zich af in een Amerikaanse ambassade in een klein Oost-Europees land, ergens achter het IJzeren Gordijn. De Koude Oorlog is nog niet voorbij en de muur is nog niet afgebroken. Alles is nog rustig, maar ambassadeur Magee heeft een probleem: hij moet op reis en is verplicht om de ambassade tijdelijk over te laten aan zijn totaal onbekwame dochter, Axelle. Bovendien komt net tijdens zijn afwezigheid de sultan van Bashir op bezoek om een oliecontract met de VS te bespreken. Gelukkig is de assistent van de ambassadeur, Miss Davis, wel bekwaam.

Magee is nog maar net vertrokken of daar stormt de Amerikaanse familie Williams binnen. Ze worden achternagezeten door de plaatselijke staatspolitie en beschuldigd van spionage. Axelle Magee, een ambassadeursdochter met twee linkerhanden, twee linkervoeten en bijzonder weinig ondernemingszin, maakt zich sterk dat zij de familie Hollander ongeschonden door dit avontuur zal loodsen. Of zij daarin zal slagen?

ROLVERDELING:

Axelle Magee Karen AldersWalter Williams Jan BynensMarion Williams Krista EerselsJohn Williams Geert MentenMiss Davis Monja VandyckAmbassadeur Magee Louis VandersmissenVader Drobney Didier MathijsKarlsson Johan VanheukelomBurns Roger SteegmansKokkin Jane Ireen DanielsKasnar Ivan VandersmissenGravin Bordoni Sara AppeltantsSusan Viki Schroyen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer