Youri Tielemans tekent bij Leicester City
Volledig scherm
Youri Tielemans tekent bij Leicester City © RV

Youri Tielemans in de wolken met overgang naar Leicester: “Toen ik jong was, keek ik altijd naar Premier League-matchen”

Premier LeagueYouri Tielemans maakte op de slotdag van de wintermercato de overstap van AS Monaco naar Leicester City. De Foxes huren hem tot het einde van het seizoen. De middenvelder liet op de website van Leicester weten in de wolken te zijn. 

4 reacties

  • Jean-marie D'Hertefelt

    5 jaar geleden
    Weer een slechte begeleide speler, overroepen en de duurste makelaar die zo'n speler liever kwijt wil. Was tegen Frankrijk beter afgegaan en niet Fellaini. Dixit Franse journalisten tijdens de uitzending,maar ja het is de choucroute van Martinez. Vrees dat z'n conditie niet top is en hopelijk gunnen ze hem tijd.
  • Alex Millian

    5 jaar geleden
    Daar gaat zijn carriëre, het niet kunnen maken bij een zeer slechte Monaco waar geen enkele goede speler zat, stak hij nog niet bovenuit en nu gaan bankzitten bij Leicester waar ze in principe geen middenvelder nodig hebben... Jaar na jaar kapot aan het maken, zal een dikke flop zijn dus. Moest Martinez Radja meenemen naar het WK waren we los kampioen.
  • tim pappaert

    5 jaar geleden
    Die gaat daar openbloeien, perfecte transfer
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Mislukt in monaco ... Nu beetje bank gaan zitten bij Leicester ...! Overschatte speler