BELGA
Volledig scherm
© BELGA

FT België 01/02. Roeselare geeft laatste plaats door aan OHL - Ook scheidsrechters op afzondering voor play-off 1

6 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Lucien niet alles geloven dat Deploige hier neerzet want hij was ook diegene die aangaf dat Club nooit geen schitterende uitgaande transfers verwezenlijkt. Hij was wel Bacca en Meunier en Perisic en tientallen anderen vergeten. Wat seniliteit al niet doet hé !
  • Teirlynck Luc

    5 jaar geleden
    Zolang er clubvoorzitters en mensen met club belang postjes bezetten in de KBVB en revieuw commissie ( bruhhe, Anderlecht, standard , ) en zo de druk op refs bespelen om in hun voordeel een match te bepalen zal er onvrede zijn
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Lucien, vroeger bij Cercle was De Sutter een zuivere aanvallende speler. Hij is een tijdje bij Club geweest en ziedaar de gevolgen die gij hier aanhaalt.
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    misschien moet men zoals in andere sporten gaan voor 2 zaken per ploeg die bekeken worden per speelhelft, in te roepen voor vb duiken of penalty tegenkrijgen als het er geen is (bij vergissingen door arbitrage) of er net wel een kaart te geven(aan de tegenstander) waar er eigenlijk wel één zou mogen komen
  • lucien Noreilde

    5 jaar geleden
    Oostende - Club hoeveel fouten heeft De Sutter in eerste helft gemaakt zonder reactie van de ref ? trappen op de hielen , altijd verwijzend naar de bal gespeeld , of wijs vinger omhoog verwijzend naar de eerste keer . Fout gemaakt en bestraft tegenstander nog bal laten manipuleren , bij vervanging speler sleept zich naar de zijkant zonder reactie ref , het brutale spel van Antwerp tolereren zonder rood = match vervalsing .