Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Zo betaalt u best de premies voor de schuldsaldoverzekering

SparenKiest u ervoor om de premies voor de schuldsaldoverzekering niet in één keer te betalen? Bij gespreide betaling is de terugbetaling comfortabeler, maar op het einde van de rit ook duurder.

6 reacties

  • bruno desmaele

    5 jaar geleden
    ik heb in de onderstaande reacties veel bullshit gelezen. Om te wenen. Er is dringend nood aan correcte info. enkele hints : een schuldsaldo kan niet verplicht worden omwille de toekenning van een lening. een schuldsaldoverzekering is een apart contract dat je ook kan aanwenden bij een vervangende lening uitkering van SSV op eigen naam?? Je bent er wel niet meer bij de uitkering hoor! Je kiest zelf wel de begunstigde.
  • Hans Molenbeek

    5 jaar geleden
    Wij moesten 6400€ betalen voor ons beiden samen. Krediet van 330000 euro. Er is veel onderhandelingsmarge daarin, gewoon genoeg rondhoren is de boodschap
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Ik moest als toen 34 jarige niet-roker, meer dan 9000 euro betalen. 13 jaar achter elkaar moest ik +700 euro betalen. Mijn vrouw minder dan de helft. En ze is slechts 2 jaar jonger. Een schande maar anders kregen we geen lening.
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Misschien ook eens bedenken. Je koopt iets met je partner.. in vele gevallen.. gaan jullie uit elkaar. De schuldsaldo.. ben je kwijt bij verkoop. Koop je een nieuw huis.. kan je terug van nul beginnen met de schuldsaldo, daar je dit niet kan meenemen bij een nieuwe lening.
  • Alain Stuker

    5 jaar geleden
    Laat de eventuele uitkering van een schuldsaldo verzekering op je eigen naam uitkeren en niet op naam van de bank. Dan kun je bij een overlijden van iemand zelf uitmaken op wat manier je de bank betaalt.