Mosul
Volledig scherm
Mosul © Akram Abdulwahab Agha

Voor en na: oude postkaarten tonen vernieling door IS

5 reacties

  • Hafsa El fekri

    5 jaar geleden
    José ik weet in welke sprookje je leeft maar in vrede leven ze al zeker niet in Israël. Ze zijn onderdrukt en leven in een afgesloten gedeelte in Israël waar regelmatig voedsel supplies en watertoevoer afgesloten wordt. Lekker lui leventje he
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Dus volgens U Severeyns, mag Israël niet terugschieten als Hamas met raketinstalaties hun tuig naat Israë schieten? Feit is dat zonder Hamas er daar reeds lang vrede zou zijn. Wist u overigens dat er honderduizende palestijnen in vrede leven en werken in Israël?
  • Ronny Severeyns

    5 jaar geleden
    Ik wacht op een soortgelijke reeks van het verschil voor en na Amerikaanse 'steun' in amlerhande regio's, en van de 'constructieve veranderingen' die onder Israëlisch bewind in Palestina gebeurd zijn.
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    De aanwezigheid van IS was inderdaad rampzalig voor Mosul - en vele andere prachtige steden. Men moet echter ook eerlijk zijn: de grootste vernielingen gebeurden niet door IS zoals de titel vermeldt, maar door de massale bombardementen bij de herovering van de stad.
  • Anna Verstichelen

    5 jaar geleden
    Gelukkig hebben de maandenlange bombardementen van de westerse coalitie geen noemenswaardige vernielingen aangericht en kunnen we de echte vernielingen exclusief toeschrijven aan IS.