Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert ziet het licht op einde van donkere crosswinter: “Geen favoriet zondag? Dan is er weinig veranderd”

VeldrijdenEen looptraining op vrijdagmorgen. Dertig minuten met een tempo van 4:40 per kilometer. Dat is 12,85 km/u. “Joggen”, lacht Wout van Aert. Deze namiddag doet hij een fietstraining. En dan moet hij zo’n beetje klaar zijn voor een wereldkampioenschap dat hij voor de vierde keer op rij zal trachten te winnen. Zelfs al zijn de kansen klein. Dat weet Wout van Aert zelf ook wel. Maar wat dan nog?

18 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Als je in het seizoen bijna alles wint ben je daarom nog geen wereldkampioen, dat is altijd een speciale dag , het zal op seconden aan komen en geen minuten, ik denk zelfs dat Filip Desmedt zal winnen.
  • JOHAN Goossens

    5 jaar geleden
    waarom liet hij zich vorige week niet op't podium zien
  • Christiaan van Mansfeld

    5 jaar geleden
    Lijkt me een redelijke kerel maar ik voel wel een soort van onrechtvaardigheid mocht vd Poel niet winnen zondag.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Mr Filip , uw kritiek geven op Wout slaat nergens op. Iemand met zo een palmares kleineren , dat doen alleen degene die zelf niet weten wat topsport betekent. Eventjes een jaar trainen en een cross proberen uitrijden , je zal een totaal ander beeld hebben van topsporters
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Wout heeft al bewezen dat hij op een WK nooit mag onderschat worden en dat weet vdPoel maar al te goed.Het zou echter totaal onlogisch zijn wanneer hij zondag iedereen naar huis zou rijden, maar ik zeg het nogmaals onmogelijk is het niet!