Jackson Robert Scott and Taylor Schilling  in ‘The Prodigy’.
Volledig scherm
Jackson Robert Scott and Taylor Schilling in ‘The Prodigy’. © Photo News

Horrorfilm ‘The Prodigy’ aangepast na té geschokte reacties van testpubliek

FilmDe bioscoopversie van de nieuwe horrorfilm ‘The Prodigy’ is aangepast na te heftige reacties in het testpubliek. Dat heeft distributeur Splendid Films vrijdag gemeld.

4 reacties

  • Katrien Van Vosselen

    5 jaar geleden
    pfff idd net zoals die vorige met da jong meisje en de pas gestorven oma, ben de titel even kwijt. Was met acteur Gabriel Byrne. Wat een saaie film was dat toen ik hem voor de eerste keer zag.Waar zijn de goeie Vampier filmen gebleven? Geef mij maar Poltergeist I of the Exorsist. Dàt zijn pas klassiekers. Tegenwoordig zijn het allemaal films die stoppen als de acteurs op zijn.
  • Tom Haex

    5 jaar geleden
    Elke keer er een film word gepromoot als zijnde super eng, weet ik al dat het een saaie film gaan zijn. Ik was erg teleurgesteld in bv the nun en hereditary simpelweg omdat er werd verteld dat mensen uit de zalen liepen en begonnen te wenen.. deze reacties, indien ze idd echter gebeurd zijn, vind ik dan ook echt zwaar bovenmaats voor deze films. Kijk dan ajb geen japanse horror..
  • jonas schauvliege

    5 jaar geleden
    echte horror fans willen engere films omdat ze de halfbakken koek dat ze nu krijgen te cliche vinden en dan zetten ze enkel watjes in een test publiek die niets kunnen verdragen waardoor ze weer maar eens en cliche horrorfilm zullen maken
  • andre vanwaeyenberghe

    5 jaar geleden
    Watjes