Koning Albert II wil geen DNA afstaan in de zaak rond de vermeende dochter van Albert, Delphine Boël.
Volledig scherm
Koning Albert II wil geen DNA afstaan in de zaak rond de vermeende dochter van Albert, Delphine Boël. © EPA

Koning Albert geeft geen DNA-staal af en gaat in cassatie

Koning Albert gaat in cassatie tegen het arrest van het hof van beroep om een DNA-staal af te geven in de zaak rond Delphine Boël. Door in cassatie te gaan, wordt de beslissing van het hof van beroep opgeschort tot het Hof van Cassatie een arrest heeft geveld.

304 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Iedereen weet het nu en toch blijven weigeren, Laurent zou ook eens een DNA staaltje mogen inleveren, eens zie wie zijn echte vader is.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Elk kind heeft het récht op erkenning van haar biologische vader, ook Delphine!Is het nu bijna genoeg met verspillen van óns belastinggeld, scheefschaatser albert om je verantwoordelijkheid laf te blijven ontlopen?! Níks cassatie op onze kosten, trek maar een paar haren uit voor DNA en bevestig wat we zelfs kunnen zíen!Schandelijk circus!
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Is er nog iemand die twijfelt over dat vaderschap. Ik begrijp dat die vrouw het nu ook al weet ze het, officieel wil maken. Maar ja het gerecht is er voor de misdrijvers. Procedures procedures en geen recht;
  • Elvire Poireau

    5 jaar geleden
    Ik ben niet konings gezind en koning Albert is mij niet 100% aan het hart gelegen, maar wat deze vrouw uithaalt en alles aan de grote klok hangt is zeker en vast heel vernederend en laag voor gans de koninklijke familie. Hij heeft gelijk dat hij weigert. Totaal respektloos.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Dit is te gek voor woorden. Zo bewijst hij toch nog maar eens dat hij wel degelijk haar vader is? Want in het andere geval zou hij al lang een DNA staal hebben afgestaan om van die zever verlost te zijn. Ik vraag me echt af wat hij hier mee wil bereiken en/of wie hier achter zit.