ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Aangerande kapster neemt recht in eigen handen: dader speelt job als chef-kok kwijt na wraak met flyers

Kapster Lauren Clark nam geen genoegen met het vonnis van de rechter, die haar aanrander “slechts” tien dagen cel had gegeven. Ze besloot anderen voor hem te waarschuwen met flyers en brieven. Dader J.C. verloor uiteindelijk zijn job in een restaurant in Washington D.C., waar Clark soms zelf nietsvermoedend ging eten.

32 reacties

  • Paul Sante

    5 jaar geleden
    Als je in België nog maar denkt aan het openbaar maken van gegevens van criminelen, ben je al de pineut... Belgische bekrompenheid ten top!
  • Katrien Caers

    5 jaar geleden
    Zijn acties zijn fout, daar bestaat geen twijfel over. Het gerecht heeft gefaald ook. Maar 3-4 jaar na datum zijn heropgebouwd leven, zonder verdere incidenten, naar de zak helpen is even fout. Ook zij verdient een straf voor online besmeuren van iemand.
  • Heidi Coussens

    5 jaar geleden
    @Tina: Jij gaat er automatisch van uit dat wij nog niets zijn tegengekomen? Het gaat ook om een beetje normaal blijven doen: welke straf is dan gepast? Moet je de rest van iemands leven verwoesten omdat die onder invloed van een verslavingsproblematiek fouten heeft gemaakt? Want iemand zo aanvallen, zeker in de digitale tijd waarin we leven, betekent dat de rest van zijn leven naar de kl... is. Tweede kansen bestaan dus niet?
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    hier was toch duidelijk sprake van een relatief zware aanranding! dat die rechter er zo los is overgegaan terwijl er zoveel slachtoffers zijn is onbegrijpbaar! het had natuurlijk niet zo drastisch moeten zijn als zijn job verliezen maar zeker meer dan 10 dagen cel...
  • marleen mertens

    5 jaar geleden
    moedige vrouw !!!!