Alexandre Hérault uitte zijn frustratie in een video op Facebook.
Volledig scherm
Alexandre Hérault uitte zijn frustratie in een video op Facebook. © Facebook

Plastic verpakt in plastic en nog eens verpakt in plastic: Delhaize krijgt slechte punten voor spaaractie

De Waalse komiek Alexandre Hérault heeft zich in een video op Facebook kwaad gemaakt omwille van een spaaractie van Delhaize. In een plastic verpakking vond Alexandre een plastic bakje met een Banbao-blokje. Kortgezegd: plastic in plastic in plastic. Dat vindt de jongeman niet erg gepast in een tijd waarin iedereen zijn ecologische voetafdruk probeert te verkleinen en oceanen in een plastic soep veranderen. Het filmpje werd al meer dan 1.000 keer gedeeld.

17 reacties

  • Robin Van Eycken

    5 jaar geleden
    En weer super veel promotie voor Delhaize gemaakt door er zoveel aandacht aan te schenken!
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    Natuurlijk is die verpakking te groot en overbodig, maar die is bedoeld om reclame op te drukken.
  • Eric Leysen

    5 jaar geleden
    Hier in Europa en zeker bij ons worden meer dan waar ter wereld ook inspanningen gedaan voor milieu door recyclage en gescheiden afvalophaling. Dat mensen en klimaatbetogers eens een keer protesteren tegen de situatie in India, Indonesië en Afrika. Daar hebben ze zelfs nog nooit gehoord van een vuilbak als je straten en natuur ziet. Het is natuurlijk makkelijker om in je luilekkerland comfortabel te protesteren. Redelijk hypocriet allemaal...
  • bert Van den Bossche

    5 jaar geleden
    Als je een spaaractie opzet he maak er dan een met kortingen op een volle kaart ofzo, daar is men tenminste wat mee. Met een flippo of plastic blokje zijn onze kinderen niets!
  • Lieve Vermeulen

    5 jaar geleden
    Het is inderdaad een grote schande, prullen die niets waard zijn, dingen waar kinderen zich in kunnen verslikken en erger, stikken.Daarna moet je ook nog eens bijbetalen om nog meer van die belachelijk kleine prullen te krijgen, waar zijn jullie eigenlijk mee bezig?