WFA MICHAEL JACOBS
Volledig scherm
© WFA MICHAEL JACOBS

10 procent minder auto's verkocht in januari

EconomieTijdens de maand januari zijn in België 51.074 nieuwe personenwagens aan de man gebracht, ruim 10 procent minder dan in januari vorig jaar. Toen was het wel de beste maand ooit. Dat laten sectorfederatie Febiac en de federale overheidsdienst Mobiliteit weten.

27 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Nog meer zeveren van vervuiling en extra belastingen en heel die industrie, waarvan de EU met ons belasting geld al een flink deel naar slavenlanden heeft versast, is om zeep.
  • Ceriel Devos

    5 jaar geleden
    Tja, vandaag zijn dieselrijders de sjaak, gelijk welke euronorm ze halen. Diesel is een vies woord geworden en enkel nog voor arme mensen. En wat zal het volgende zijn? Het fijn stof dat onze banden veroorzaken ? Je kan de overheid niet meer vertrouwen in hun panische zoektocht naar meer taxgeld. Dus geef je niks meer uit.
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Dat is goed want wij doen te vroeg onze auto van de hand met een enorm verlies aan kapitaal .Ik rijd zelf met een auto bouwjaar 1993 en normaal rijd ik maximaal 5000 kilometers per jaar en tracht dat nog te verlagen .Dat is een goede besparing aan belastingen ,taksen en accijnzen .
  • Roland Vanlerberghe

    5 jaar geleden
    Meer en meer mensen vertrouwen het niet meer, vandaag is dat goed maar morgen is het alweer slecht zoals met de diesel, het geld groeit tenslotte toch niet op onze rug en bovendien gaat de renovatie van uw huis aan de voorop gestelde normen massa's geld kosten dus daar al een provisie voor aanleggen is wenselijk.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Waarom een nieuwe auto kopen, de opgegeven uitstoot is toch gemainpuleerd met sjoemelsoftware, ik denk dat de auto-industrie het deksel op de neus krijgt, na jaren de klanten misleid te hebben