Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Deze BV’s zijn trots op hun spijbelende kroost: “Ze hebben zelfs strafstudie over voor ’t klimaat”

ShowbizzMet 35.000 zijn ze al, de spijbelende jongeren die door de straten van Brussel trekken voor een beter klimaatbeleid. Onder hen ook heel wat kinderen van BV’s. En die staan pal achter hun protesterende kroost: “Ze doen ’t echt niet om aan school te ontsnappen, hoor.”

37 reacties

  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Jullie vinden dat terecht??? Jullie steunen jullie spijbelende kinderen??? Dus jullie gaan ze ook naar geen enkel festival meer laten gaan?? Want dat brengt een grote afvalberg hoor!!! En ze spijbelen toch voor minder afval??? En tegen klimaatopwarming??
  • Jakke Troost

    5 jaar geleden
    Ik ben het eens met bijna al die leuzen die deze betogers meedragen. Daarom snel investeren in nieuwe veilige kerncentrales die maar een kwart van het afval produceren ten opzichte van de oude.
  • Pierre Vaneylen

    5 jaar geleden
    De "groenen" hebben nu de wind in de zeilen. Ik hoop dat ze niet aan't bewind komen, want dan zit gans de economie en onze welvaart op z'n gat. Blaffen is gemakkelijk en de verantwoordelijkheid op een ander steken, tot ge het zelf moet bewijzen!
  • Christophe Vandepoel

    5 jaar geleden
    kno da wae? Laat ze inderdaad maar brossen gaan ja. Het komt hun zeker ten goede. Nuja, van bv's is het wel geweten dat ze in een andere fantasie wereld leven waar ze denken aanbeden te worden.
  • Patrik De Weirdt

    5 jaar geleden
    Het is gemakkelijk om te eisen dat we iets moeten doen om de planeet te redden. Oplossingen die ons niet terug naar het stenen tijdperk sturen, hoor ik echter niet. Al die scholieren die elke week gaan betogen, willen wel nog steeds genieten van alle geneugten van het leven (GSM, vakanties in het buitenland, met de wagen overal heen gebracht worden, enz..)