© Photonews

Chrissy Teigen krijgt forse kritiek voor het 'verkeerd' dragen van haar baby

Chrissy Teigen, badpakkenmodel en vrouw van John Legend, krijgt op Twitter af te rekenen met een horde 'mommy shamers'. Die geven kritiek nadat er foto's waren opgedoken waarop Teigen haar baby een beetje onhandig vast lijkt te houden. Ongepast klinkt het in de reacties. Meer dan de commentaren zat, heeft ze nu haar Twitter privé gemaakt.

flb

Chrissy Teigen krijgt via sociale media wel vaker commentaar op haar uiterlijk en moederschap, maar ze had vast niet verwacht dat enkele onschuldige paparazzifoto's een eigen leven zouden gaan leiden. Op die foto's van een middagje shoppen houdt het model een beetje op een onhandige manier haar baby Luna vast. Niets bijzonder, maar dat was buiten enkele 'mommy shamers' gerekend die op Twitter haar ervan beschuldigden een slechte moeder te zijn omdat ze haar dochtertje vasthoudt "net alsof het een handtas is".

Dat liet ze zich echter zomaar niet zeggen en diende de vrouwen van antwoord, op haar bekende eerlijke manier. Nadat ze nog de tweet de wereld instuurde waarin ze stelde dat ze een hekel heeft aan mommy shamers, besliste ze haar account voortaan privé te maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer