Diëtiste Sanne Mouha toont haar frigo.
Volledig scherm
PREMIUM
Diëtiste Sanne Mouha toont haar frigo. © Carline Vandercruyssen

Met deze tips heb je altijd een gezonde maaltijd op tafel: “Gezond koken kan in een kwartier”

Een van de grootste mythes die er over gezond eten bestaan, is wel dat het veel tijd kost. Tijd die we niet meer hebben met onze veeleisende job en talrijke hobby’s. “Met enkele eenvoudige tips en wat planning is ‘geen tijd’ geen excuus meer voor die afhaalpizza”, zegt diëtiste Sanne Mouha.

3 reacties

  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    Inderdaad Hilde, elke dag moeten vers eten kopen is niet meer betaalbaar en zeker niet als je gezond wilt eten maken.
  • Willem Ostyn

    5 jaar geleden
    Hilde, gezond eten is betaalbaarder dan ongezond eten. Enkele vaste producten vinden die goed vullen en toch goedkoop zijn en je geraakt al een heel eind. Bvb: aardappelen, tomaten, appels,... Het is wanneer je gezond eten begint te linken aan de de duurdere luxe gezondheidsproducten dat het inderdaad niet meer betaalbaar wordt. Bvb: verse bessen, overdaad noten eten, ... Waar een wil is, is een weg ;)
  • Hilde

    5 jaar geleden
    We weten wat gezond is maar we kunnen het niet meer betalen