ANP
Volledig scherm
© ANP

Adrie van der Poel ergert zich aan Belgische fans: “Biergooiers stoorden me mateloos”

VeldrijdenAdrie van der Poel zag hoe zijn zoon Mathieu in het Deense Bogense voor de tweede keer wereldkampioen werd, maar ergerde zich daarnaast aan de Belgische fans. “Die biergooiers stoorden me mateloos”, klonk het bij Sporza.

47 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Bier gooien is even goed een daad van agressie als met een mes gooien. Als zo een renner door zo een actie valt en slecht terecht komt kan hij zijn nek breken. Wordt tijd dat er tegen dat soort gedrag degelijk opgetreden wordt. En niet met een simpele gasboete.
  • Jos Maes

    5 jaar geleden
    Ah, omdat die mannen veel geld verdienen, mag je bier naar hen gooien? Het brein van sommigen hier zit heel raar in elkaar. Naar sport gaan kijken als uitlaatklep, waar voetbal zo'n schoolvoorbeeld van is: laat het zwijn in je los, liefst zo dat je niet herkend wordt. Wat missen die mensen in het leven?
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    wees altijd sportief en als de beste gaat winnen belg of buitenlander moet je daar respect voor hebben en niet met bier gooien schaam U dit crapuul nooit meer toelaten
  • Chris Marien

    5 jaar geleden
    Triestige supporters , Da doe je niet !
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    paar jaar geleden op belgisch kampioenschap cross heb ik als voetbalfan toch raar gekeken toen twee groepen nys en anti-nys zwaar begonnen te vechten in de tent , gevolg muziek uit en weg sfeer, toen dacht ik echt ; wat een bende marginalen , thuis niks te zeggen en dan zatte jan uithangen, walgelijk