BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Puta Anderlecht!”: Luyindama neemt afscheid van Standard met opgestoken middelvinger en rel

StandardHet afscheid van Christian Luyindama op Standard is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Met een ‘Puta Anderlecht’ en een opgestoken middelvinger richting de bezoekende fans van paars-wit vond de heetgebakerde ex-verdediger van Standard het nodig om zich te laten gelden.

68 reacties

  • Marc Coignau

    5 jaar geleden
    Calimero Preudhomme, Luyindama, Mpoku en Carcela bevestigen hier wat Thomas Didillon uitsprak maar niet kwaad bedoelde, "Bende marginalen" Als supporters met hun zatte botten oerwoudgeluiden maken (wat ik niet goedpraat) legt men matchen stil en spreekt men over stadionverbod maar als de heren voetballers zelf ver over de schreef gaan moet dat zo maar kunnen. Voetbalclub Standard Luik zou zelf moeten ingrijpen nu.
  • Bjorn Vermeerch

    5 jaar geleden
    Dit is respectloos en crapuleus. Ook het gedrag van de "beste trainer van België" valt niet goed te praten die er maar niet in slaagt om op zijn 60e zijn emoties in toom te houden. Is ieder jaar hetzelfde liedje op Sclessin wanneer Anderlecht op bezoek komt. Het ergste van al is dat het nooit hun schuld is. Dat de clubleiding van Standard het zelfs niet nodig vind om excuses aan te bieden zegt voldoende .. Shame on you Standard.
  • Marc Maes

    5 jaar geleden
    De moraalridders zijn er weer...als het in hun eigen club gebeurt, praten ze het goed of komen ze met goedkope excuses. Is het bij een andere ploeg dan staan ze weer op de eerste rij om moord en brand te roepen. Voetbal is emotie en daarmee uit. Al de moraalridders zijn waarschijnlijk nog nooit in een stadion geweest.
  • Stefan Lijnen

    5 jaar geleden
    Heb nog nooit anders geweten ,en dan de voetbalbond die maken zich nog meer belachelijk door geen ernstige sanctie te geven ??
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Zijn contract zou direct ontbonden moeten worden. Dit is geen sporter maar allooi.