REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Zorgen om PlayStation: grootste beursverlies sinds 2015 voor Sony

Het Japanse technologieconcern Sony is op de beurs van Tokio 8,1 procent gezakt, na tegenvallende resultaten van spelconsole PlayStation. Het gaat om het grootste beursverlies sinds 2015 voor Sony. 

7 reacties

  • Robin Mertens

    5 jaar geleden
    Is omdat de spelconsole al 5 jaar op de markt is dat de verkoop daalt. (logisch) We naderen ook het einde van de PS4 en verwachten dit en binnen 2 jaar de opvolger waardoor hun waarde op de beurs fors weer zal stijgen. (Als ze het niet verknallen bij de aankondiging) Geen probleem voor Sony is gewoon hoe de industrie werkt...
  • Marie-José Maelstaf-Pape

    5 jaar geleden
    De Playstation 4 was nochtans nog steeds de meest verkochte console in 2018. Beter dan de recente Switch en ver voor de belachelijke Xbox.
  • Peter Vermeiren

    5 jaar geleden
    En nu net bekendgemaakt dat xbox live op Ninento Switch en Android komt... samenwerking microsoft en nintendo zal ook niet helpen...
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Hoog tijd voor een Playstation 5 met echte vernieuwing...en een goede prijs.
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Nu is de Xbox terug naast de Playsation komen plaatsvatten,zeker wat kwaliteit betreft,en niet alleen dat Microsoft kan uitpakken met de Xbox X meest krachtige,snelste toestel ooit gebouwd,die natuurlijk wel duur verkocht word(meer dan 450€)