Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wereldkankerdag: Belgisch make-upmerk geeft beautytips voor chemopatiënten

De diagnose kanker en de bijhorende behandelingen zijn niet alleen fysiek en mentaal erg zwaar, ze hebben ook invloed op het uiterlijk van de patiënt. Een chemokuur zorgt vaak voor haar- en wenkbrauwuitval en verandert de huid die bleek, broos en kwetsbaar wordt. Daarnaast krijgen sommige mensen plots allergische reacties op producten of ingrediënten waar ze in het verleden nooit last van hadden. Het Belgische make-upmerk Cent Pur Cent wil daarvoor met zijn natuurlijke producten een oplossing bieden. We vroegen enkele tips aan oprichtster Caroline Rigo.

3 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Inderdaad, mannen worden altijd vergeten. De vraag is nog maar wat is de impact van de cosmetica en intolerantie, het groeiend aantal allergieën en overgevoeligheden aan hun producten? Het zijn misschien allemaal goede ingrediënten maar samen een aanval op de huid.
  • Peter Bruyneel

    6 jaar geleden
    Top product
  • Dietrich Van Helder

    6 jaar geleden
    Allen spijtig dat veel van deze initiatieven op vrouwen gericht zijn. Vaak wordt gesteld dat het verlies van haar vooral bij vrouwen erg is. Wel, als man ben ik nu mijn baard kwijt welke ik al 20jaar had. Ik kan je zeggen, dat komt ook hard aan. Waarmee ik niet wil stellen dat dit een slecht initiatief is, maar mannen worden hier vaak in vergeten.