EPA
Volledig scherm
© EPA

Madonna op het Eurovisiesongfestival? Canadese miljonair wil 1 miljoen dollar op tafel leggen

EurovisiesongfestivalDe geruchten dat Madonna (60) in mei op het Eurovisiesongfestival in Israël zal optreden, worden steeds luider. De Canadese miljonair Sylvan Adams zou één miljoen op de tafel leggen voor een concert van twee nummers. 

6 reacties

  • Kenny Durinck

    5 jaar geleden
    EVSF is al lang achterhaald. Pure politieke propaganda. Wie er de meeste vriendjes heeft, die wint. En volgens mij behoort Israël niet echt tot Europa! Israël behoord namelijk tot... Niets!
  • Herwig Michiels

    5 jaar geleden
    Ik vraag me al jaren af wat Israël in het Eurovisie songfestival komt doen als Aziatisch land ? Van arrogantie aan de ene kant en kruiperigheid aan de andere kant gesproken.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Als Madonna dit doet, toont ze ook haar ware gelaat. Enkel geldzucht. Dat deze schurkenstaat zo hun blazoen wil oppoetsen is schrikwekkend. De grootste terroristische staat in de regio die op en alles en nog wat bommen droppen in plaats van te praten is niet meer op te poetsen.
  • Walter De Weirdt

    5 jaar geleden
    Met dat geld zou hij beter een hoop daklozen helpen en een cd van Madonna kopen...
  • Max Illens

    5 jaar geleden
    Het wordt zonder twijfel één van de mooiste en best georganizeerde songfestivals in lange tijd. Het is nodig om er terug wat meer glamour en populariteit aan te geven, want de laatste jaren zakt het weg uit het euforische enthousiasme van weleer.