Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De miserie houdt aan, maar Stoffel Vandoorne is een gelukkig man: “Hier is het instappen en gaan”

AutosportOok in de Formule E loopt het voor Stoffel Vandoorne (26) niet van een leien dakje. Na drie races waarvan twee opgaven sprokkelde onze landgenoot nog geen enkel punt. Toch voelt Vandoorne zich in zijn sas in zijn elektronische bolide. “Ik ben niet wanhopig voor een terugkeer naar de Formule 1”, vertelt hij in een interview met het gespecialiseerde Motorsport.com. 

4 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Inderdaad Rudy bij HWA is het afwachten op Mercedes. De HWA wagen is wel een goede bolide alleen jammer dat elke keer opnieuw die motor het laat afweten. Maar hij heeft al in veel wedstrijden mooie zaken laten zien de polepositie paar weken terug en het goede eerste half uur van de wedstrijd tonen aan dat er potentieel is. het voordeel in de Formule E is dat alle bolides aan de zelfde vermogens rijden dus is het in de meeste gevallen de rijkunsten die sterk bepalen.
  • rudi van dijck

    5 jaar geleden
    HWA is een nieuw team, laat ze dit jaar maar de fouten maken, daar leren ze uit. en zo zijn ze voor 2020 hopelijk beter gewapend!!. zij werken nu samen met Venturi motoren. wat toch ook altijd een extern gegeven blijft. het is dus echt wachten tot Merc zijn motoren klaar heeft om mee te doen!! ik verwacht dat ze meer zullen gaan uitpakken vanaf het moment dat het een Mercedes team word. (alles interne keuken)
  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    Misschien ook eens vermelden dat 2 Belgische bedrijven het team van D'Ambrosio sponsoren en ondersteunen met technologie?
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Ja , weer niets hé ...jammer maar het is nu eenmaal zo