.
Volledig scherm
. © BSB

Familie slachtoffers schietpartij Antwerpen: “Geen sprake van zelfverdediging. Dader zat koffietje te drinken aan overkant van straat”

800 familieleden, vrienden en sympathisanten hebben afscheid genomen van Emre Sogutlu. De man werd afgelopen weekend het slachtoffer van een schietpartij in de Antwerpse Brederodestraat. Intussen lopen de versies van de feiten sterk uiteen. “Hij is aangevallen en met een mes bedreigd”, aldus de raadsman van de verdachte. “Op camerabeelden is te zien dat dader helemaal niet bedreigd wordt”, aldus de familie van de slachtoffers. 

14 reacties

  • Jamila Yachou

    5 jaar geleden
    Moge Allah swt je een plek in het paradijs schenken dit is te erg voor woorden rust in vrede ik heb je gekend jij en tweelingbroer top mensen met hart van goud .heel veel sterkte voor je ouders je echtgenote en vooral voor je tweelingbroer hij is namelijk zijn wederhelft voor eeuwig kwijt
  • Lilian Swazyk

    5 jaar geleden
    Rust in vrede, sterkte aan de familie en de vrouw en kindje. Ik vind dat de dader moet gestraft worden. Voor 1 raam moet er toch geen dode vallen? Niet normaal dit. Sterkte.!
  • Nihal Eken

    5 jaar geleden
    Schoten afvuren, omdat je raam neer gehaald wordt? Is dat nog normaal? Via de verzekering had hij alles terug gekregen, via een rechtszaak waren de jongens gestraft geweest. En nu? Een 1-jarig meisje is zijn vader kwijt. Een vrouw is haar levenspartner kwijt. Ouders zijn hun kind kwijt. Een jongen is zijn tweelingsbroer kwijt. Was dit het waard? Rust in vrede Emre...
  • Anoniem M.

    5 jaar geleden
    Zeer spijtig dat dit zo moest gebeuren.
  • Jolien Verstraeten

    5 jaar geleden
    Rust in vrede
  1. “Meer dan genoeg bereik voor woon-werkverkeer”: MediaMarkt verkoopt e-step die 70 km/u haalt, maar mag dat wel?
    PREMIUM
    4

    “Meer dan genoeg bereik voor woon-werkver­keer”: MediaMarkt verkoopt e-step die 70 km/u haalt, maar mag dat wel?

    “Je haalt snelheden tot maar liefst 70 km/u op de openbare weg.” Een advertentie van MediaMarkt voor een elektrische step doet wenkbrauwen fronsen. Met zo’n exemplaar lijkt je woon-werkrit misschien een fluitje van een cent, maar verantwoord lijkt die snelheid niet meteen op twee kleine wieltjes. Is zo’n racemonster wel toegelaten op de weg, zoals elektroketen MediaMarkt beweert? Mag dat zomaar verkocht? En wat riskeer je als je in overtreding bent met zo’n supersnelle step?
  2. Hoge Gezondheidsraad waarschuwt voor ernstige gezondheidsrisico’s door lawaai nachtvluchten: “Van depressies en obesitas tot hartfalen”
    PREMIUM
    125

    Hoge Gezond­heids­raad waarschuwt voor ernstige gezondheidsrisico’s door lawaai nachtvluch­ten: “Van depressies en obesitas tot hartfalen”

    Depressie, angst, slaapverstoring, stress, leerachterstand, hoge bloeddruk, hartziekte, afwijkend geboortegewicht. De lijst van potentiële gezondheidsproblemen voor buren van Brussels Airport is zo lang, dat de Hoge Gezondheidsraad ervoor pleit om alle nachtvluchten te schrappen. Ook minister Frank Vandenbroucke (Vooruit) wil dat ze verdwijnen. Professor Greet Schoeters (UAntwerpen) legt uit waarom die vluchten zo’n groot probleem zijn, en vraagt ook overdag actie. “Deze ontwikkeling moeten we echt tegenhouden.”
    Zaventem