Gekker moet het niet worden: deze handtas is een ode aan Crocs

Crocs aan je voeten? Passé, zo moeten ze bij het Amerikaanse merk Pizzaslime gedacht hebben. Het label gebruikte de klompvormige instappers als inspiratiebron voor een nieuwe handtas.

vwh

Hoeveel mensen Crocs ook haten, in de modewereld wordt het schoeisel duidelijk geapprecieerd. Het Franse luxelabel Balenciaga maakte er een paar seizoenen terug een plateauschoen van, terwijl de Britse ontwerper Christopher Kane zijn modellen geregeld in opgesmukte varianten (lees: met edelstenen of bont) met de schoenen liet defileren.

Nu tilt het merk Pizzaslime uit Los Angeles, dat bekend staat om de humoristische aanpak van mode, de ‘trend’ naar een heel ander niveau: het komt met een schoudertas in de vorm van een gigantische Croc. Van het bizarre ontwerp, verkrijgbaar in het geel en zwart, zijn maar vijftig stuks gemaakt. De tas is te koop via de site van het merk voor omgerekend 262 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer