Verschaeren snelt Marin voorbij.
Volledig scherm
Verschaeren snelt Marin voorbij. © BELGA

Frank Arnesen ondanks zevende plaats blij met transfers Anderlecht en natuurlijk Yari Verschaeren: “Hij pikt het allemaal zo snel op”

Jupiler LeagueHistorisch: na 24 speeldagen geen Anderlecht in de top zes. 0 op 15 uit, 7 op 27: de balans kleurt, ook onder Fred Rutten voorlopig, rood. Technisch directeur Frank Arnesen, gisteravond te gast in ‘Extra Time’ op Canvas, vindt dat paars-wit zich moet optrekken aan de eerste helft op Standard. “We spelen nog zes finales en gaan daarin voor 12 punten.”

5 reacties

  • didier de coster

    5 jaar geleden
    gister arnesen bezig gehoord op den tv , awel , die kan vijf uur praten en ge staat even ver , dus nergens , medelijden met de ooit zo fiere anderlechtfans , echt waar ; cobw
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Die eerste helft op Standard, daar zitten ze dan op te kwijlen.. Maar zó denderend was dat nu ook niet. Santini verllor elke duel, Bakkali speelt altijd met de kop naar de grond en weet op de duur niet waar hij loopt. Ze scoren op een, welswaar prachtige, vrije trap maar geen enkele actie mondde uit op een echte doelkans.
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Met nog zes werdstrijden voor de boeg, waaronder verplaatsingen naar Antwerpen en Oostende en een thuiswedstrijd tegen Brugge zal het zeer, zeer moeilijk worden om PO1 te halen. Teveel spelers zijn nog te ver van hun beste niveau.
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Het is triestig hoe de communicatie bij rsca nu is: We hebben Verschaeren, juich allen. En die eerste helft... Zonder de vrije trap stonden ze gewoon 1-0 achter. Dat je balbezit krijgt als rsca zijnde, zeker als je weet dat ze er niks mee uitsteken is bijna logisch. Preudhomme weet ook dat Rutten graag vanuit organisatie speelt, dus als ze naar voor moeten valt organisatie weg, Kara was daarvan een schoolvoorbeeld. Het was 20 minuten redelijk, maar het ziet er slecht uit voor rsca.
  • Bart Vanderbruggen

    5 jaar geleden
    Enkele acties van Verschaeren, inderdaad, maar veel geloop en weinig efficiëntie: de bal eindigde na zijn acties meestal dichter in de buurt van zijn eigen keeper dan ervoor. En na 45 minuten was het op, dus fysiek nog flink wat werk aan de winkel. Maar het was wel een van de weinige lichtpuntjes van Anderlecht. Wat die Bolasie betreft: net als bij Van Aken was zijn eerste actie (elleboogstoot) tegen Fai minimum geel en wellicht rood, maat daarover geen woord gelezen of gehoord.