© rr

Hartverscheurend beeld van hond Nala die wacht op zijn baasje, de verdwenen voetballer Sala

De hoop om de Argentijnse voetballer Emiliano Sala nog levend terug te vinden is al een tijdje opgegeven. Een Vlaams bedrijf identificeerde gisteren het wrak van zijn vliegtuigje in Het kanaal en via onderwaterrobots werd ook al de aanwezigheid van minstens één lichaam ontdekt. Op Facebook zette de zus van Sala een hartverscheurend beeld van de hond van Sala die wacht op zijn baasje...

vml

He is om stil van te worden, het bericht van Romina Sala op Facebook bij de foto van de hond van Emiliano Sala die voor het raam zit en naar buiten kijkt.. “Nala is ook op jou aan het wachten...”

Volgens Daily Mirror was Nala één van de redenen waarom Sala na zijn transfer naar Cardiff was teruggekeerd naar Frankrijk. De spits zou de verhuis van Nala naar Wales nog hebben voorbereid. Tragisch. Op zijn Instagram staan heel wat foto’s van de voetballer met zijn hond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lichaam gevonden in vliegtuig

In wrakstukken van het vliegtuig is gisteren een lichaam gevonden. Het is nog niet duidelijk of het om de 28-jarige Argentijnse spits of om de piloot David Ibbotson gaat.

Zij zaten op maandag 21 januari met z’n tweeën in het kleine vliegtuig dat op weg was van Frankrijk naar Cardiff, nadat Sala van FC Nantes voor 20 miljoen euro was overgenomen door Cardiff City. Het vliegtuig verdween die avond van de radar boven het Kanaal. Zondag werd het toestel op de bodem van de zee gelokaliseerd.

“Tragisch genoeg is op onze videobeelden één inzittende te zien in het midden van het wrak. Het onderzoeksteam bekijkt nu welke volgende stappen genomen worden, na overleg met de politie en de families van de piloot en de passagier”, meldde de AAIB, het Britse onderzoeksteam voor vliegtuigongelukken.

Het vermiste vliegtuig werd gelokaliseerd door een boot die naar het toestel zocht. Langs de Franse kust werden vorige week al twee zitkussens gevonden die vermoedelijk bij het betreffende vliegtuig horen.

Privéonderzoekers speurden de voorbije dagen met twee boten naar het vermiste toestel, nadat de officiële zoekactie zonder resultaat was gestaakt en via een online-actie na enkele dagen ruim 220.000 euro voor de zoektocht was ingezameld.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer