Sammy Mahdi, voorzitter van Jong CD&V.
Volledig scherm
Sammy Mahdi, voorzitter van Jong CD&V. © BELGA

Jongerenvoorzitter snoeihard voor Schauvliege: “CD&V dreigt door haar uitspraken een hele generatie te verliezen”

Voorzitter van Jong CD&V Sammy Mahdi waarschuwt dat de uitspraken van Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege mogelijk grote gevolgen kunnen hebben. “CD&V dreigt een hele generatie te verliezen”, zegt hij tegenover De Standaard. “De jongeren verwachten een heel sterk signaal.”

9 reacties

  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    Luc Schepens, en de jeugd is niet geïndoctrineerd zeker???? Useful idiots zijn het. Geen eigen mening, geen initiatief om zelf eens na te gaan wat er aan de hand is met het klimaat/de wereld. De grootste vervuilers zitten wel in het oosten, maar ze kopen wel en masse alle gadjets en om de maand goedkope kleren enz..... Denk na mensen.
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Die jongeren voorzitter vind dus dat je maar moet zwijgen en alles wat een bepaald groepje ons door de strot wil duwen moet goed vinden en aanvaarden . Neen , het is maar al te duidelijk dat achter dat clubje bosbrossers meer zit dan alleen maar enkel millieu"bewuste" betogers .
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Het kan ook zijn dat Schauvliege gelijk heeft natuurlijk en dat er een Groen complot achter zit voor de verkiezingen, jongeren zijn door hun gebrek aan ervaring heel gemakkelijk te beïnvloeden.
  • Luc Schepens

    5 jaar geleden
    Eindelijk kan de jeugd zien wat / waar CD& V voor staat liegen en bedriegen. Mensen tegeneen opzetten, verdeel en heers.
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    "“De minister moet zelf kijken of ze kan blijven functioneren”, besluit hij". Dus kijk dat bedoel ik he. Dan vraag ik mij af of hij haar twitter bericht gelezen heeft, want de volgende vraag zou dan moeten zijn; "wat denkt u dat ze gaat geloven"? Zijn jullie nu allemaal zo armoedig geworden? Is dit waar het volk aan overgeleverd is????