Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Vanaf 1 juli is eerste aanmaning waterfactuur gratis

Vanaf 1 juli wordt de eerste herinneringsbrief voor wie zijn waterfactuur nog niet betaalde gratis. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het kabinet van Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V) bevestigt het nieuws.

15 reacties

  • Marinka Dumon

    5 jaar geleden
    @Dirk van Nuffel.. hier hetzelfde met Farys. Ze zijn vorig jaar mijn domiciliëring "vergeten" uitvoeren. Een onduidelijke brief ontvangen. Dus ik moet maar gissen wanneer en hoeveel er geïnd gaat worden. Bovendien werken ze met een betalend telefoonnummer. Daarom heeft mijn bank met hen gebeld. Zelfs zij stonden verbaasd over de slechte communicatie.
  • Tony Van De Perre

    5 jaar geleden
    Die leven van de aanmaningen; al een paar keer geprobeerd via domiciliering te gaan maar die geven gewoon niet thuis.
  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Ik heb 3 jaar geleden een aanmaning gekregen na 14 dagen om mijn factuur te betalen omdat ik drie weken met verlof was op Kreta. Gevolg was dat ik 7,5 euro boete moest betalen voor een zaak waar ik niets aan kon doen! Ik zie echt uit naar 1 juli en mijn facturen "tijdig" betalen!
  • Stefanie van Dijk

    5 jaar geleden
    Domiciliëring is een prima ding, maar je mag niemand ertoe verplichten! Het is tenslotte wel zo dat ze maar wat af kunnen schrijven en ook daar kan wel eens wat fout gaan en is het een heel gedoe om dat weer recht te breien, maar dat weegt in mijn ogen niet op tegen het gemak ervan, rekeningen worden op tijd betaald, aan mij enkel nog om het zo nu en dan te controleren.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Telenet stuurde me zelfs ooit een factuur van 0€ met een herinneringskost van 9€. Voor een rekening die ik vooraf voor een heel jaar betaalde maar waarvan volgens hen de betaling een dag te laat was toegekomen. Niet betaald. Maar ze vonden het toch nodig om die bij mijn volgende jaarlijkse afrekening te voegen. Dat was het einde van Telenet bij mij. Aangezien hun traditionele jaarlijkse opslag ook toeliet om zonder termijn of kosten op te zeggen.